15.3.2010

villahousut – osa II.


koska täällä on lähiaikoina purettu enemmän kuin kudottu, vuorossa tällä kertaa jokin aikaa sitten valmistuneet -rumpujen pärinää- villahousut. henkseleillä.

koska nimiäisetiketti ei rajoita sankarin pukeutumista, tai no, pukemista, halusin pojalle tietenkin jotain muuta kuin perinteiset mustat-suorat-housut-ja-valkoisen-kauluspaidan. modan vuoden ensimmäisessä numerossa oli suloisten polvihousujen ohje, josta sain loistavan tekosyyn inspiraation kutoa pojalle vanhat kunnon polvihousut. ehdinkin kutoa ohjeen mukaiset housut henkseleitä vaille valmiiksi ennen kuin sovitin niitä ja... tajusin että polvihousut ei sittenkään taida olla paras vaatekappale ihan näin pienelle. vauvoilla kun vaippa ulottuu polvitaipeisiin asti, joten ihan p o l v i housuista ei voi oikeastaan edes puhua...

mutta mähän en helpolla luovuta ja loppujen lopuksi poika (vai äiti...) sai kun saikin polvihousunsa. tämä malli on ensimmäisten villahousujen (kyllä, niitä on edelleen lisää ja esittelemättä) pohjalta melko huolettomasti sovellettu. lanka dropsin tummanharmaata baby merinoa, jota, sen lisäksi että siitä on 3 erilaista harmaan sävyä (!), on myös ihana kutoa – 2,5 mm:n puikoilla, tottakai. ylimmän kuvan neuletakki onkin jo esitelty.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on hienoja. Missä viipyy mun huivi?

mii kirjoitti...

haha! kiitos puolueettomasta kommentistanne, anonyymi.

niin, ja sitä huivia varten tarvitaan myös lankaa...

Anonyymi kirjoitti...

Ih-kus-ta! Byysat ovat upeat! (Ja vähänkö hän jo nostaa päätään komiasti!)

-bee-

Katri kirjoitti...

Ei tsiisus, miten joku voi osata jotain tuommoista? Nimim. pannulappukin ois jo haaste ;)

mii kirjoitti...

kiitos bee ja Katri!